HYPNOSE BEHANDELING IN ENKHUIZEN

Wat kunt u verwachten van een hypnose behandeling
De start is een intakegesprek waarin de klacht en/of het probleem besproken wordt en hoe het gewenste resultaat bereikt kan worden.

Veel klachten en/of problemen van cliënten komen voort uit problemen die al eerder in ons leven zijn ontstaan, misschien wel in de vroege kinderjaren.
In je dagelijkse leven kun je niet altijd bewust zijn van de oorsprong van je probleem en/of klachten.

Maar het onderbewustzijn kan hier dus nog steeds mee bezig zijn om onbewuste overtuigingen in stand te houden, terwijl dit vaak voor het dagelijkse welzijn niet meer noodzakelijk is.
Het onderbewustzijn moet met de juiste suggesties duidelijk gemaakt worden dat de klacht en/of het probleem niet meer instant gehouden hoeft te worden.

In de praktijk is gebleken dat men nagenoeg niet in staat is het onderbewustzijn zelf te beïnvloeden en hiervoor dus hulp van buitenaf moet krijgen om dit met succes te kunnen aanpassen.

Wat moet u doen tijdens een behandeling:

  • Simpele instructies op te volgen (dit dus ook te doen)
  • Uw verbeelding en fantasie aan kunnen spreken.
  • Bereid zijn om open te staan voor suggesties. Deze suggesties zijn nodig om het onderbewustzijn in te laten zien, dat iets wat het onderbewustzijn in stand heeft gehouden niet meer nodig is.

En wat belangrijk is: laat u nooit naar een therapeut sturen door een ander tenzij u dat zelf echt wilt om aan uw klacht en/of het probleem te gaan werken.

Dan zal een Hypnose behandeling een succes voor u zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen?
U kunt mij bereiken op
(06) 108 800 28
ma / vr 12:00 tot 13:00


ADRES

Hypnose Praktijk Riechelmann
Baljuw 79
1625 BE Hoorn


CONTACTGEGEVENS

M   06 108 800 28
E   roy@riechelmann.nl
W   www.riechelmann.nl


BEDRIJFGEGEVENS

KvK   58375759
BTW   NL 079667259 B03