Specialist in magnetiseren

Voor magnetiseren in Hoorn moet je bij Hypnose Praktijk Riechelmann zijn. Ik sta klaar als magnetiseur in het geval dit bijvoorbeeld effectief blijkt te zijn bij hypnosetherapie of wanneer je specifiek op zoek bent naar een energetisch therapeut. Door middel van mijn magnetiseerbehandeling help ik jou met blokkades opheffen en energie in je lichaam weer vrij te doen stromen.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is werken met energie. Als magnetiseur sta ik klaar om blokkades en energiestoringen in het lichaam op te helpen lossen. Overal in en om ons heen is energie. Deze energie moet vrij kunnen stromen door ons lichaam. Is dit niet het geval? Dan spreken we van een blokkade. Ik kan deze blokkades helpen opheffen en er daarmee proberen voor te zorgen dat de energie weer vrij stroomt. Dit ondersteunt het zelfgenezend vermogen, waardoor jouw lichaam wederom in staat is om problemen op een natuurlijke manier te herstellen.

Magnetiseercursus

Naast dat je bij mij terecht kunt voor een magnetiseersessie, ben je bij mij aan het juiste adres voor een cursus magnetiseren. Iedereen kan namelijk magnetiseren leren. Wel is het zo dat de een er meer affiniteit voor heeft dan de ander. Dus wees zeker niet getreurd indien het jou wat extra tijd kost. De cursus kan ik één-op-één of in kleine groepjes geven gedurende 2 à 3 dagen. De lessen zijn in overleg in te delen en de kosten bedragen € 250,- per persoon.

Wil je een afspraak maken bij mijn praktijk in Hoorn? Bel naar (06) 108 800 28 of maak gebruik van het online afsprakenformulier. Telefonisch of via het contactformulier kun je jezelf inschrijven voor de magnetiseercursus. Ik zal spoedig op jouw (aan)vraag reageren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen?
U kunt mij bereiken op
(06) 108 800 28
ma / vr 12:00 tot 13:00


ADRES

Hypnose Praktijk Riechelmann
Baljuw 79
1625 BE Hoorn


CONTACTGEGEVENS

M   06 108 800 28
E   roy@riechelmann.nl
W   www.riechelmann.nl


BEDRIJFGEGEVENS

KvK   58375759
BTW   NL 079667259 B03